Den kendte ‘Modern Family’-skuespiller har løftet sløret for en lykkelig nyhed. Han er nemlig blevet far til endnu et barn.

Jesse Tyler Ferguson, som de fleste kender fra hitserien ‘Modern Family’, har god grund til at smile for tiden.

LÆS OGSÅ: ‘Twilight’-stjerne er blevet gift

Han og hans mand, Justin Mikita, kan nemlig glæde sig over, at de for nylig blevet forældre for anden gange. Barnet er kommet til verden med hjælp fra en rugemor.

Det har Jesse Tyler Ferguson afsløret i et opslag, han har delt på Instagram.

På det sociale medie har den 47-årige skuespiller desuden også delt et billede af det lille vidunder, der er blevet en del af hans og Justin Mikitas hele egne moderne familie.

Ikke nok med det, så har han faktisk også valgt at løfte sløret for navnet på den lille dreng: Sullivan Louis Ferguson-Mikita.

Jesse Tyler Ferguson og hans ti år yngre mand blev forældre for første gang i juli 2020, hvor de blev beriget med sønnen Beckett.

Også dengang fik de hjælp fra en rugemor. Om det er den samme kvinde, der har været rugemor for parret denne gang, melder historien dog intet om.

LÆS OGSÅ: Jim Carrey er blevet bandlyst

Parret har dannet par siden 2010, og blev forlovet i september 2021. Allerede året efter sagde de ja til hinanden ved et storstilet bryllup i New York.