Jim Carrey kan nu tilslutte sig en efterhånden lang liste af personer, der ikke længere må nærme sig Rusland.

Skulle Jim Carrey få lyst til at tage et smut til Rusland, er det ikke længere muligt for ham. Han har nemlig fået et forbud mod at nærme sig Rusland.

LÆS OGSÅ: Rygterne florerer: Chris Evans dater ung skuespillerinde

Det er han dog ikke ene om. Han er nemlig blot ét navn på en liste med 99 andre canadiere, der nu kan betragtes sig selv som værende uønskede i Vladimir Putins land.

Det er blevet meldt ud af det russiske udenrigsministerium, at de 100 canadiske personer er blevet bandlyst fra Rusland på grund af de sanktioner, som Canada har indført mod landet.

Det oplyser ABC News.

Listen, der byder på 100 navngivne personer, er blevet bandlyst fra Rusland, da de er involveret i, hvad der af russerne bliver beskrevet som ‘Canadas aggressive anti-russiske kurs’.

Det er ikke blevet oplyst, hvad der konkret har gjort, at man i Rusland mener, at den kendte komiker har gjort sig fortjent til at blive sat på denne liste.

Han er dog kendt for sine politisk motiverede satiretegninger, hvilket blandt andet er gået en del ud over USA’s tidligere præsident, Donald Trump.

LÆS OGSÅ: Julia Fox afslører: Forhold med Kanye West har fået konsekvenser

Om det er dét, der har gjort, at man i Kreml mener, at han ikke skal have lov til at nærme sig Rusland, indtil hans bandlysning bliver ophævet, er dog svært at sige.