Chris Evans er en mand, der er kendt for at holde sit privat- og kærlighedsliv meget for sig selv.

Den kendte skuespiller har aldrig været åben om sit kærlighedsliv. Det kan der være mange grunde til, men det har ikke stoppet hans mange fans fra at stoppe med at snage.

LÆS OGSÅ: Julia Fox afslører: Forhold med Kanye West har fået konsekvenser

Det har nu ført til, at der er begyndt at florere rygter om, at han har fundet sammen med en kendt skuespillerinde.

Ifølge Cosmopolitan skulle den 41-årige Chris Evans nemlig have fundet sammen med den 16 år yngre Alba Baptista, som også ernærer sig som skuespiller.

Mediet skriver, at det er noget, som fans er kommet frem til, ved at udføre en solid omgang detektivarbejde. Hverken Evans eller Baptista har nemlig meldt noget ud om det.

Et af de største ‘beviser’ er et opslag på Instagram, som Chris Evans delte i slutningen af oktober.

Selve billedet var ganske uskyldigt, da der blot var tale om to græskar, der var blevet skåret ud og stillet frem i forbindelse med Halloween.

Efterfølgende fandt en række af hans fans dog ud af, at det samme billede var blevet delt af Alba Baptistas mor. Da det blev påpeget, forsvandt billedet dog hurtigt fra hendes profil igen.

Hertil har den kendte skuespiller også selv været med til at puste til rygterne, da han for nylig skrev en kommentar til et af hendes billeder på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: Shakira forlader eksmanden – og hun tager børnene med

Ingen af dem har dog bekræftet, at der er hold i de mange rygter, hvorfor det ikke vides, om der rent faktisk er en romantisk relation mellem dem.