Shakira forlader ikke blot eksmanden Gerard Piqué. Hun forlader også Spanien. Og børnene tager hun med.

I sommer gik popstjernen Shakira og fodboldspilleren Gerard Piqué fra hinanden efter 12 års forhold. Siden da har der været spekulationer om sangerindens fremtid.

LÆS OGSÅ: Nu taler Sylvester Stallone ud om skilsmisse

Nu er det tidligere par nået til enighed om fremtiden for deres to børn. De er nemlig blevet enige om en aftale om forældremyndigheden

Det har Shakiras talspersoner oplyst tirsdag, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Til trods for, at det er blevet bekræftet, at parret er blevet enige, er der dog ikke blevet noget officielt meldt ud om detaljerne i deres aftale.

Ifølge Reuters er de dog blevet enige om, at Shakira forlader Spanien til fordel for Miami i USA. Hun rejser dog ikke alene, for hun tager 9-årige Milan og 7-årige Sasha med sig over Atlanten.

Det er ikke meget, der er kommet frem om skilsmissen, der blev bekræftet i sommer. Det har dog været på tale, at Piqué blev afsløret i utroskab.

Shakira har desuden flere grunde til at forlade Spanien. Hun er nemlig blevet hevet i retten, da hun ikke har betalt indtægts- og ejendomsskat. Popstjernen afviser dog, at der skulle være hold i anklagerne.

Den spanske fodboldstjerne, som indtil i sommer dannede par med Shakira, har dog ikke planer om at forlade Spanien.

LÆS OGSÅ: TikTok-stjerne overrasker med skilsmisse: Fans vidste ikke, at hun var gift

Det ville ellers være et godt tidspunkt at gøre det på, da han har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere som professionel fodboldspiller. Han får derfor ophævet sin kontrakt med klubben FC Barcelona.