TikTok-stjerne og sangerinde Bella Poarch skal skilles efter fire års ægteskab, som hun har holdt hemmeligt for sine fans.

Er man en af de største stjerner på TikTok, kan det være svært at værne om sit privatliv. Som regel skal man forvente, at alt bliver spredt på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Britney Spears sender ‘speciel’ hilsen til far

Alligevel har den 25-årige Bella Poarch dog formået at holde en del af sit privatliv hemmeligt, til trods for, at hun faktisk har mere end 92 millioner følgere på det sociale medie.

Og det er ikke en helt lille ting, hun har gået og gemt på. Derimod har det nu vist sig, at hun faktisk har været gift med en mand ved navn Tyler Poarch i hele fire år.

Det er kun kommet frem, at hun var gift, da hun har indgivet skilsmissepapirer, skriver det amerikanske medie TMZ.

Det betyder også, at nyheden om hendes ægteskab er kommet på samme tid, som nyheden om, at det inden længe kommer til at ophøre.

I skilsmissepapirerne fremgår det, at årsagen bag deres skilsmisse er ‘uforenelige forskelle’, hvorfor der ikke er gået i dybden med årsagen.

Hendes mange millioner af fans har naturligvis været i chok over, at hun faktisk har været gift i de seneste fire år.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez brød sammen i bilen: Frygter at hun ikke kan få børn

Det er især kommet som en overraskelse, at hun ikke har formået at afsløre det, ved at vise sin nu tidligere ægtemand på de sociale medie eller med en vielsesring på fingeren. Ifølge TMZ blev Bella og Tyler gift i januar 2019.