Popstjerne Britney Spears har sendt en helt særlig besked til sin far, Jamie Spears. Og det er ikke en venlig én af slagsen.

40-årige Britney Spears har torsdag åbnet op om alle de fantastiske ting, hun er i stand til at gøre, efter hendes fars værgemål over hende er blevet ophævet.

LÆS OGSÅ: James Corden igen i modvind: Bliver anklaget for tyveri

“Det er et stykke tid siden, jeg har talt med min far,” skriver sangerinden til et gammelt billede, hun har delt på Instagram.

“Brit Brit (Britney, red.) har nogle rigtig gode nyheder. I år har jeg for første gang været i stand til at hæve kontanter med mit hævekort.”

“Jeg er nødt at sige det… Ikke at være en del af dit ‘slaveprogram’ har ændret mig liv. Og gæt hvad? Jeg kan også gå i spa nu.”

Den Grammy-vindende sangerinde afslører også, at hendes far nægtede at lade hende gå i spa, fordi han frygtede hun ville ‘drikke kaffe’. Derfor er det endnu en ting, hun nu omfavner.

“Jeg er en ligeværdig person nu, og jeg er så glad,” skriver Britney Spears, inden hun sender en knap så venlig besked i retning af sin far:

“Jeg ville i hvert fald bare sende dig et smukt, særligt og glad ‘f**k dig’.”

Popstjernen har flere gange brugt de sociale medier til at sende ubehagelig beskeder i retning af sine forældre.

Ikke nok med det, så har hun utallige gange trukket overskrifter, fordi hun har valgt at udnytte sin nyfundne frihed til at dele afklædte billeder i massevis.

LÆS OGSÅ: Britney deler nøgenbillede til far: Kys mig i røven

Faktisk har hun delt sådanne billeder i et omfang, at flere af hendes fans har givet udtryk for, at de er bekymrede for hende.