Til trods for, at det var et kort forhold, har det fået konsekvenser for skuespiller Julia Fox, at hun har dannet par med rapper Kanye West.

Den 32-årige Julia Fox mener, at det har haft stor indflydelse på hendes karriere, at hun tidligere har dannet par med den kontroversielle rapper.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Jennifer Lopez: Sådan fandt jeg sammen med Ben Afflick igen

Og hun mener bestemt ikke, at det har gjort noget godt for hendes navn, selvom hun bestemt har fået medieopmærksomhed under og efter forholdet.

I podcast ‘High Low with EmRata’ med modellen Emily Ratajkowski fortæller Fox ifølge Daily Mail, at det har fået stor betydning for hendes karriere som skuespiller.

“Efter det store forhold bemærkede jeg helt klart en ændring i skuespillet – og ikke på en god måde,” lyder det fra hende ifølge det britiske medie.

Skuespilleren afslører også, at hun ikke har fået nær så mange tilbud, som hun gjorde før i tiden.

“Jeg får ikke så mange tilbud, som jeg gjorde før, mærkelig nok. Der har været mange mærkelige ulemper ved at opnå det niveau af berømthed,” siger hun.

Julia Fox og Kanye West blev sat i forbindelse med hinanden i slutningen af sidste år, og det tog for alvor fart, da de blev spottet sammen til en fest nytårsaften.

LÆS OGSÅ: Nu er det bekræftet: Dette kostede Migos-rapper livet

En uge efter valget de at står frem med deres forhold, men blot en måned efter kunne Julia Fox bekræfte, at hun og Ye – som han kalder sig selv nu – ikke længere dannede par.