Jennifer Lopez og Ben Affleck fandt sammen på ny i 2021, hvilket skete næsten to årtier efter, at de gik fra hinanden.

Hidtil har der ikke været afsløret detaljer om, hvordan det gik til, at Jennifer Lopez og Ben Affleck fandt sammen igen.

LÆS OGSÅ: Shakira forlader eksmanden – og hun tager børnene med

Nu har den 53-årige Lopez dog valgt at løfte sløret for, hvordan det gik til. Og faktisk viser det sig, at det var noge så simpelt som en e-mail, der fik løbet det hele i gang.

Affleck sendte nemlig en e-mail til Lopez, hvori han skrev, at han havde talt om hende i et interview, hvilket havde sat gang i medierne. Og denne e-mail endte med at sætte gang i, at de det tidligere par begyndte at ses.

Det har hun afsløret i et interview med magasinet Vogue, hvor hun også fortæller, at de i starten forsøgte at undgå offentligheden, men hun benægtede dog ikke, at der var kærlighed mellem dem.

“Folk i mit liv ved, at han var en meget, meget speciel person i mit liv. Da vi genoprettede kontakten, var disse følelser – for mig – stadig meget virkelige,” siger hun også i interviewet.

I interviewet fortæller hun dog også, at hun ikke ved, om hun kan anbefale, at man finder sammen med sin ekskæreste. Det kan nemlig ikke udelukkes, at man ganske enkelt bare vokser fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Nu taler Sylvester Stallone ud om skilsmisse

Parret fandt sammen for første gang i 2002, hvor Ben Affleck også friede til hende. Kærligheden varede dog ikke ved, og brylluppet blev derfor aflyst, da de gik fra hinanden i 2004.