Rapgruppen Migos’ pladeselskab bekræfter nu, at medlemmet Takeoff er afgået ved døden efter en skudepisode.

Rapperen Takeoff, hvis borgerlige navn var Kirsnick Khari Ball, mistede livet tidligt tirsdag morgen amerikansk tid.

LÆS OGSÅ: Matthew Perry med vild afsløring: Var død i fem minutter

Sammen med Migos-rapper Quavo befandt han sig ved et bowlingcenter, hvor en kontrovers opstod. Det resulterede i, at skud blev affyret, og at Takeoff blev ramt.

“Det er med knuste hjerter og dyb sorg, at vi sørger over tabet af vores elskede bror Kirsnick Khari Ball, kendt af verden som Takeoff,” skriver pladeselskabet Quality Control i en meddelelse ifølge mediet Page Six.

“Meningsløs vold og en vildfaren kugle har taget et andet liv fra denne verden, og vi er knuste,” lyder det også i meddelelsen.

Pladeselskabet bekræfter derfor, at det var en vildfaren kugle, der ramte og dræbte Takeoff. Den kendte rapper blev erklæret død på stedet, og blev blot 28 år.

I meddelelsen fremgår det også, at de ønsker, at offentligheden respekterer rapperens familie og venner, mens de sørger over deres ‘store tab’.

Houston Police har bekræftet Takeoffs død på et pressemøde, hvor de informerede om, at de mistænkte var gæster ved en privat fest hos 810 Billiards & Bowling Houston, som Takeoff og Quavo også deltog i.

Det blev også bekræftet, at en uenighed førte til det fatale skyderi. Det vides ikke, hvad der har medført skyderiet, men der har tidligere været tale om, at det skulle være et spil.

LÆS OGSÅ: Hailey og Justin Bieber jubler: Afslører familieforøgelse

Politiet bekræftede også, at den eller de mistænkte stadig er på fri fod.