Det er væltet ud med afsløringer fra Matthew Perry i de seneste uger. Og nu afslører han, at han faktisk har været død.

Under et besøg i talkshowet ‘The Late Show with Stephen Colbert’ valgte 53-årige Matthew Perry at åbne op om en skræmmende episode i sit liv.

LÆS OGSÅ: Hailey og Justin Bieber jubler: Afslører familieforøgelse

Det var en episode, der heldigvis ikke kostede ham livet, men det medførte dog, at han var tvunget til at trække sig fra sit hidtil største filmprojekt.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Ifølge ‘Friends’-stjernen blev han ramt af et hjertestop, der medførte, at han måtte have hjertemassage, hvilket endte med at redde hans film.

I forbindelse med hjertemassagen, endte han dog med at brække otte af sine ribben. Det var en af årsagerne til, at han måtte trække sig fra Netflix-filmen ‘Don’t Look Up’.

I interviewet bliver han også spurgt om, hvad der gik galt, siden han endte med at have brug for hjertemassage.

Til dette svarer han, at det skete i forbindelse med en mindre operation, som han havde brug for, da han havde problemer med stærker smerter i maven.

I forbindelse med operationen fik han lægemidlet Propofol, der har en kortvarig virkning, og gives til intravenøs anæstesi. Angiveligt fik dette lægemiddel hans hjerte til at stoppe med at slå i fem minutter.

LÆS OGSÅ: Tim Roth i stor sorg: Har mistet sin søn

Efter operationen vågnede Perry op på et andet hospital, end hvor han var blevet opereret. Her blev han informeret om, at han havde været død i fem minutter, fordi hans hjerte stoppede med at slå.