Den kendte skuespiller blev forlovet i november sidste år, og nu er det endegyldige ja også blevet sagt.

Han er især kendt for sin rolle i filmserien ‘Twilight’, hvor han spillede Jacob Black. Siden da har han dog også spillet med i en række andre film og tv-serier.

LÆS OGSÅ: Hilary Duff raser over fremskyndet bog om Aaron Carter

I de populære ‘Twilight’-film kæmpede han for at finde Bella Swan, der blev spillet af Kristen Stewarts, hjerte.

I virkeligheden er det dog ikke Bella, han har valgt at kaste sin kærlighed over. Derimod er det den 24-årige Tay Dome, som den seks år ældre skuespiller har forelsket sig i.

Faktisk er parret så forelskede, at de nu har valgt at sige ja til at dele resten af livet med hinanden. Ifølge Daily Mail skete det i naturrigt område nær nogle vinmarker lidt uden for Paso Robles i Californien.

Brylluppet blev afholdt præcis et år efter, at parret valgte at melde ud på de sociale medier, at de var blevet forlovet

Der er endnu ikke blevet delt billeder fra den store dag på de sociale medier. Daily Mail har dog formået at få fingrene i et par billeder, der viser det lykkelige par, der siger ja til hinanden.

Efter sigende var der tale om et bryllup, hvor mere end 100 af parrets venner og familie var til stede ved ceremonien i Paso Robles.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afviser Brad Pitt-rygter: Absolut løgn

Parret, der altså nu er gift, mødte hinanden for første gang i 2018. Blot et år efter blev de kærester, og i 2021 blev de forlovet.