Jennifer Aniston og Brad Pitt blev skilt i 2005. Da det skete, blev der peget på særligt én ting, som skulle være årsagen til dette.

I 2005 blev Jennifer Aniston og Brad Pitt skilt. Da det kom frem, at det celebre par skulle skilles, var der især én ting, der blev fremhævet som årsag i medierne.

LÆS OGSÅ: Britney Spears med chokerende afsløring om bryllup

Dengang lød det nemlig, at Brad Pitt gerne ville have børn, hvilket Jennifer Aniston ikke ville.

Efter sigende skulle dette have været årsagen til, at han valgte at gå fra hende. Efter skilsmissen fandt han sammen med Angelina Jolie, som han deler seks børn med.

Nu har den i dag 53-årige Jennifer Aniston gjort det klart, at det er løgn. Det sker i et stort interview med magasinet Allure, hvor hun også afslører, at hun i mange år kæmpede med at blive gravid.

Blandt andet var hun igennem en hård periode med fertilitetsbehandling, men til trods for dette, lykkedes det hende aldrig at blive gravid.

Og i interviewet med Allure slår hun altså også fast, at der ikke er hold i de gamle rygter om, at hun og Pitt blev skilt, fordi hun ikke ville have børn.

Hun fortæller, at narrativet dengang var, at hun var egoistisk og udelukkende havde fokus på sin karriere, og at det skulle have ført til deres skilsmisse i 2005.

LÆS OGSÅ: Er ikke til at stoppe: Kendt rapper venter endnu et barn

“Og grunden, til at min mand forlod mig, grunden til, at vi slog op og afsluttede vores ægteskab, var, at jeg ikke ville give ham et barn. Det var absolut løgn,” siger hun.