Den 40-årige popstjerne har delt en chokerende afsløring om sit bryllup, hvor hun blev gift med Sam Asghari.

Britney Spears er kommet med en chokerende afsløring om sit eget bryllup. Her stod hun nemlig i en situation, som de færreste har lyst til på dagen for deres bryllup.

LÆS OGSÅ: Er ikke til at stoppe: Kendt rapper venter endnu et barn

Tidligere har hun fortalt om, hvordan hun inden vielsen blev ramt af et angstanfald. Og nu fortæller hun, at resten af bryllupsfesten heller ikke være en dans på roser for hende.

Popstjernen afslører nemlig, at hun ganske vist blev gift med sin mand, men at hun ikke selv følte, at hun var særlig meget til stede på dagen.

“Wow, jeg blev gift i år, men er ikke sikker på, jeg var så meget til stede, fordi jeg ikke rigtig har været ved bevidsthed de sidste tre år,” skriver hun i et nu slettet opslag på Instagram ifølge Page Six. 

“Der var en masse snak under festen. Ikke for mig, desværre, for når du ikke kan trække vejret, kan din krop ikke slappe nok af til at kunne tale,” fortsætter hun.

Til slut i hendes opslag, fortæller hun også om, at hun nu har det godt, men hun uddyber ikke, hvad der er sket siden brylluppet, der har gjort, at hun har fået sin angst på afstand.

LÆS OGSÅ: Store stjerner skal optræde ved rappers begravelse

Britney Spears er en meget hyppig bruger af det sociale medie Instagram, som hun flere gange har brugt til at dele vrede beskeder til sine forældre, men også til at dele letpåklædte billeder til sine mange millioner af følgere.