Det virker til, at han ikke kan lade være med at lave børn. I sidste uge kom det frem, at Nick Cannon venter sit 11. barn. Nu viser det sig, at nr. 12 også er på vej.

Der er ikke mange, der kan bryste sig af at have sat lige så mange børn i verden som Nick Cannon. Faktisk virker det til, at han ikke er til at stoppe på denne front.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Rapper venter sit barn nr. 11

Det er ikke mere end en uge siden, at det blev afsløret, at den 42-årige stjerne venter sit 11. barn med Alyssa Scott.

Nu viser det sig dog, at han faktisk ikke blot har sit 11. barn på vej. Det er nemlig blevet meldt ud, af hans ekskæreste Abby De La Rosa også er gravid med hans barn.

Det skriver mediet Page Six, der også skriver, at det betyder, at han inden længe kan kalde sig selv for far til 12. 

De La Rosa er i forvejen mor til to af Nick Cannons børn. Hun er nemlig mor til tvillingerne Zion og Zillion, der er halvandet år gamle.

Nyheden er blevet afsløret på de sociale medier af De La Rosa selv. Her har hun oplyst, at hun er gravid med deres tredje fælles barn.

“Man skal passe på folk med Vægten som stjernetegn, for en enkelt nat kan hurtigt blive til tre-fire år. Én nat er i hvert fald hurtigt blevet til fire år og tre børn for mig,” skriver hun på det sociale medie.

Og da Nick Cannon er født d. 8. oktober, har han stjernetegnet Vægten. Dermed har Page Six konkluderet, at det er ham, der er far til det barn, der er på vej.

LÆS OGSÅ: Rygterne florerer: Chris Evans dater ung skuespillerinde

Den 31-årige De La Rosa meldte ud i juni, at hun var blevet gravid igen. Dengang valgte hun dog at holde for sig selv, hvem der er far til barnet.