Flere store stjerner skal optræde, når Migos-rapper Takeoff skal begraves, hvilket han bliver i Atlanta fredag.

Alicia Keys og Justin Bieber er blot to af de store stjerner, der efter sigende skal optræde ved rapper Takeoffs begravelse, skriver mediet Page Six.

LÆS OGSÅ: Er ikke til at stoppe: Kendt rapper venter endnu et barn

De to store stjerne skal optræde ved Takeoffs ‘Celebration of Life’ fredag kl. 12.00 lokal tid. Begravelsen vil blive afholdt i Atlantas State Farm Arena, der kan huse op til 20.000 gæster.

Takeoff, der er bedst kendt for at være en tredjedel af den kendte rapgruppe Migos, blev skudt og dræbt ved et bowlingcenter i sidste uge. Han blev kun 28 år gammel.

Efter drabet blev det meldt ud af hans pladeselskab, Quality Control Music, at det ikke var et skud, der bevidst skulle ramme ham, der dræbte ham.

Derimod var det en ‘strejfende kugle’, der blev affyret i forbindelse med et skænderi, der eskalerede ved en privat fest, som endte med at koste ham livet.

En retsmediciner har senere afsløret, at Takeoff, hvis rigtige navn var Kirshnik Khari Ball, blev skudt i både hovedet og i overkroppen. Det blev desuden også slået fast, at der var tale om et drab.

LÆS OGSÅ: Julia Fox afslører: Forhold med Kanye West har fået konsekvenser

Detaljer om begravelsen har indtil videre været holdt hemmelige. Dog er der sluppet information ud om, at Bieber og Keys skal optræde i forbindelse med begravelsen.