På det seneste har der svirret rygter om, hvorvidt Eva Mendes og Ryan Gosling er blevet gift. Nu tyder det på, at Mendes har bekræftet det.

Der er meget, der tyder på, at Eva Mendes har bekræftet, at hun og Ryan Gosling er blevet gift. Det gjorde hun i forbindelse med et nyligt interview.

LÆS OGSÅ: Paris Hilton afslører babyplaner

Mens hun promoverede Ronald McDonald House på ‘Today Australia’, omtalte hun nemlig den 48-årige gosling som sin ‘mand’, efter at være blevet spurgt om sin tid i Australien.

“Jeg elsker det her. Alle er fantastiske, alle byder os velkommen. Det har været så smukt. Min mand Ryan er her, og vores børn er. Vi har den bedste tid,” lød det fra hende ifølge mediet Page Six.

Mendes, der har døtrene 8-årige Esmeralda og 6-årige Amada med den kendte skuespiller, lavede herefter sjov med, at hun har fundet sig en mand med et ‘helt almindeligt’ udseende.

Det gjorde hun, efter at værterne Karl Stefanovic og Allison Langdon afspillede et klip af Gosling fra filmen ‘Crazy, Stupid, Love’.

LÆS OGSÅ: Harry Styles og Olivia Wilde er gået fra hinanden

“Ja, det er mit liv, desværre. Og han er en fantastisk kok, og han bager. Jeg trak det korteste strå, gjorde jeg ikke?” sagde hun med et smil på læben.