Den kendte sanger Ne-Yo er blevet skilt fra sin kone, og det kommer til at koste ham dyrt.

Ne-Yos ekskone, Crystal Renay, indgav sin skilsmissebegæring i august sidste år, efter offentligt at have hævdet, at sangeren, hvis borgerlige navn, Shaffer Chimere Smith, havde været hende utro.

LÆS OGSÅ: Dr. Phil med trist meddelelse

Det var dog ikke alt, hvad hun lagde frem på bordet dengang. Hun afslørede nemlig også, at den 43-årige ‘So Sick’-sanger havde fået et barn med en anden kvinde.

Og efter fem måneders behandling, er deres skilsmisse nu blevet gennemført. Det skriver mediet Page Six, der har fået indsigt i dokumenter fra skilsmissen.

Ud fra disse dokumenter, har det også været muligt for det amerikanske medie at finde ud af, at skilsmissen kommer til at koste den kendte sanger dyrt.

Ikke nok med, at han skal betale sin ekskone 1,6 mio. dollars, hvilket svarer til næsten 11 mio. kr., så skal han også betale 20.000 dollars (135.000 kr.), der skal dække de omkostninger, hun har i forbindelse med en flytning.

I alt ejede parret fire huse sammen, men kun tre af dem har Ne-Yo fået lov til at beholde, da hans ekskone har overtaget det ene hus, de ejer i Georgia.

Hertil er han også gået med til at betale hende 150.000 dollars (lidt over 1 mio. kr.), så hun kan købe en ny bil, da han dermed kan få lov til at beholde sin dyre Bentley Bentayga.

Skilsmissen er dog ikke blot forbundet med en række udgifter her og nu for den kendte sanger. Hver eneste måned kommer han nemlig til at sende penge i retning af sin ekskone.

Ifølge Page Six er det blevet afgjort, at han skal betale sin ekskone 12.000 dollars (81.400 kr.) om måneden i børnebidrag, som skal gå til de tre børn, de har sammen. Han her også gået med til at betale de udgifter, der måtte være i forbindelse med deres skolegang.

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher raser mod Demi Moore

Endeligt er det også blevet afgjort, at Ne-Yo skal betale sin ekskone 5.000 dollars (33.9000 kr.) om måneden i hustrubidrag de næste tre år.