Dr. Phil er kommet med en trist meddelelse. Den kendte tv-vært og psykolog har nemlig besluttet, at det skal være slut med tv-showet med samme navn.

Er du en af de mange personer, der i flere år har fulgt med, når tv-showet ‘Dr. Phil’ er blevet sendt på fjernsynet, er der trist nyt til dig.

LÆS OGSÅ: Skuespiller kendt fra Netflix-serie er gået bort

Det er nemlig blevet meldt ud, at det er slut med det ikoniske show, der har kørt i 25 år.

I løbet af foråret vil den sidste sæson af tv-showet løber over skærmen, hvorefter der ikke vil blive produceret nyt, da man har valgt at lægge programmet i graven.

Det skriver det amerikanske medie Hollywood Reporter.

Det kendte show, der fik sin premiere tilbage i 2002, er blevet kendt i hele verden. Konceptet er meget enkelt, da dysfunktionelle familier kan få hjælp af Dr. Phil, hvor borgerlige navn er Phil McGraw.

Til trods for, at det er et show, der har kørt i mange år, har det altid kunnet bryste sig af at have flotte seertal. Ikke nok med det, så er det med tiden blev en nærmest ikonisk del af den amerikanske tv-historie.

Derfor er det heller ikke som følge af, at showet ikke længere er en succes, at Phil McGraw har valgt at trække stikket på showet. Det har han derimod gjort, da han har et ønske om at hellige sig andre projekter.

“Jeg er blevet velsignet med over 25 vidunderlige år på tv,” lyder det fra ham i en udtalelse, hvor han tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher raser mod Demi Moore

“Med showet har vi hjulpet tusindvis af gæster og millioner af seere gennem alt fra afhængighed og ægteskab til mental og børneopdragelse. Det har været et utroligt kapitel i mit liv og min karriere.”