Ashton Kutcher raser mod sin ekskone Demi Moore, som han blev skilt fra i 2013.

Skuespiller Ashton Kutcher har valgt at lufte sine følelser om ekskonen Demi Moores bog fra 2019, hvor hun sætter deres ægteskab i negativt lys.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne lægger vejen forbi dansk by

Den 44-årige skuespiller har indrømmet, at han følte sig ‘f***ing rasende’ på sin tidligere ægtefælle, fordi hun valgte dele ud af deres ægteskabelige problemer i bogen ‘Inside Out’.

På trods af tidligere rapporter, der tydede på, at Ashton ‘vidste, hvad der ville komme’, har Hollywood-stjernen nu talt ud i et nyt interview.

“Jeg var endelig kommet til et sted, hvor pressen virkelig havde afskediget mig og Mila (Kunis, red.), mit liv og min familie. Og så næste dag er paparazzierne på mine børns skole,” sagde han.

Demi har hævdet, at Ashton var hende utro flere gange. Ikke nok med det, så lød det også i hendes bog, at han flere gange i løbet af deres otte år lange ægteskab havde presset hende til at have en trekant.

De fandt sammen i 2003, og oplevede kort efter, at de mistede et barn, hvilket var en stor sorg for dem begge, men det er først nu, at Ashton har valgt at tale ud om det.

“At miste et barn, som du tror, du vil få, og så tæt på at tro, at du skal have et barn, er virkelig, virkelig smertefuldt,” sagde han.

“Jeg elsker børn. Jeg ville ikke være blevet gift med en kvinde, der havde tre børn, hvis jeg ikke elskede børn. Tanken om at få endnu et barn ville have været utrolig.”

LÆS OGSÅ: Har international succes: Så stor er Lukas Forchhammers formue

“Hvad end grunden var, så var jeg nødt til at have den oplevelse.”