Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan være meget indbringende at være musiker. Det er danske Lukas Graham, der har Lukas Forchhammer i spidsen, et rigtig godt eksempel på.

Det er ikke noget nyt, at Lukas Graham har stor succes – og ikke blot på det danske marked, men faktisk i hele verden.

LÆS OGSÅ: Meghan havde klart krav til Harry: Ellers kan vi ikke date

Det er tydeligt at se, hvis man kaster et blik på tallene på bandets Spotify-side. Her kan man se, at deres mest populære sang, som er hittet ‘7 Years’, har fået mere end 1,5 milliarder afspilninger.

Ikke nok med det, så har de også flere andre sange, der har fået på den gode side af 100 millioner afspilninger.

Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at det danske band, som er bedst kendt for forsanger Lukas Forchhammer, har fat i den lange ende, når det kommer til streaming.

Hver eneste måned er der mere end 12,7 millioner personer verden over, der lytter til Lukas Graham på Spotify. Til sammenligning har Tobias Rahim, der storhitter i Danmark ‘kun’ lidt over 830.000 månedlige lyttere.

Ydermere har de også flere gange været på turné flere steder i verden, hvor de har formået at sælge billetter i massevis.

Alt dette er naturligvis med til at gøre, at den 34-årige Lukas Forchhammer gennem årene har skabt sig en ganske anseelig formue.

Ifølge mediet Celebrity Net Worth har han en samlet formue, der lyder på 10 millioner dollars, hvilket svarer til godt og vel 70 millioner danske kroner.

For nylig udgav det danske band sit fjerde album, der har fået titlen ‘4 (The Pink Album)’, hvor de har fået besøg af andre store stjerner, hvilket blandt andet tæller G-Eazy og Khalid.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson afslører: Så lidt tjener jeg på Baywatch

Til sommer drager Lukas Graham desuden ud på en tour i Danmark, hvor de skal optræde på en række danske festivaler, hvilket blandt andet omfatter Tinderbox, Nibe Festival og Jelling Festival.