Meghan Markle havde et meget klart krav til prins Harry, inden de for alvor begyndte at date.

Det kan være skræmmende at skulle date en ny person, hvis man ikke ved, om det er noget, der er holdbart. Det er især tilfældet, hvis man på samme tid er i mediernes søgelys.

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne i vildt karriereskifte

Af denne grund valgte Meghan Markle at stille et ‘to ugers’-krav til prins Harry, hvor de skulle lære hinanden bedre at kende, så de kunne vurdere, om de ville kunne få et forhold til at fungere.

Hertuginden af Sussex delte sit krav i Netflix-dokumentaren ‘Harry & Meghan’, hvor prins Harry også forklarede det nærmere.

“Vi var nødt til at lære hinanden at kende, før resten af verden og medierne blev en del af det,” lyder det fra ham i dokumentaren.

Det medførte, at parret tilbragte en uge i ødemarken, hvor de camperede, inden Meghan præsenterede sine betingelser til prins Harry.

Samtidig sikrede hun sig også, at prins Harry, der skulle vise sig at blive hendes mand, var indforstået med dem, inden hun pakkede sine ting og fløj retur til USA.

“Hun havde et ‘to ugers’-krav. Vi skulle ses i eller omkring to uger. Jeg sagde: ‘Hvordan er det overhovedet muligt med de ting, jeg laver? Jeg vil ikke være i stand til at rejse for at se dig så meget’,” siger Harry.

I et forsøg på at få tingene til at fungere ved siden af de mange forpligtelser, som prins Harry havde dengang, valgte Meghan Markle at flyve til England, så hun kunne bo på Kensington Palace.

Ikke nok med, at hun brugte tid sammen med prins Harry, for at lære ham at kende, valgte hun også at bruge tid på sin egen ‘research’, hvor hun blandt andet holdt øje med hans færden på de sociale medier, for at få en idé om hans interesser.

“Når folk sagde, Googlede du ham? Nej, det er dine lektier. Jeg spurgte, om jeg måtte se hans feed,” siger hun.

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone afviser påstand: Falsk og fabrikeret

“Lad mig se, hvad man finder i deres feed – ikke hvad andre siger om dem. Det var for mig det bedste barometer.”