Den kendte barnestjerne har valgt at kaste sig ud i et vildt karriereskifte, da han skifter Hollywood ud med en helt anden branche.

I sin barndom var han med i flere film og tv-serier. De fleste kender ham dog fra tv-serien ‘Malcolm in the Middle’ eller fra filmen ‘Agent Cody Banks’.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski beskylder medier for at ødelægge datingliv

Den dag i dag er det dog ikke Hollywood, der har hans interesse. Derimod har han valgt at tage hul på en anden del af sit liv, der har budt på et vildt karriereskifte.

Frankie Muniz, der i dag er 37 år gammel, har nemlig valgt at kaste sig ud i at forfølge en drøm, der har fulgt ham hele livet – og på denne måde også vise sin søn, at det faktisk er muligt at genopfinde sig selv.

Helt konkret har han et ønske om at blive NASCAR-stjerne, og hans kamp mod toppen bliver til en dokumentar, lyder det fra flere medier, herunder The Sun og Hollywood Reporter.

Foto: Frankie Muniz

Den nye dokumentar har endnu ikke fået en fast titel eller en premieredato, men det er dog kommet frem, at den har fået arbejdstitlen ‘Frankie in the Fastlane’.

“Lige siden min barndom har det været min drøm at jagte en karriere som racerkører i NASCAR,” lyder det fra Frankie Muniz.

“Jeg ser frem til ikke bare at vise mine evner på banen, og hvor seriøst jeg arbejder på at fremme min karriere, men også at vise min søn og familie, hvordan det er at jagte sine drømme og genopfinde sig selv.”

LÆS OGSÅ: Drakes palæ har været udsat for indbrud

Inden han for alvor kan kaste sig ud i at køre NASCAR, skal han starte med at køre med i NASCAR ARCA Menards Series, som er en lavere division.