Sylvester Stallone har – via en talsmand – afvist, at der skulle være hold i den udtalelse, som Pamela Anderson er kommet med.

Pamela Anderson hævder, at hun engang fik et tilbud fra Sylvester Stallone, hvis hun ville være hans ‘nummer ét pige’. Hvis hun sagde ja til dette, var han klar til at give hende en Porsche og en lejlighed.

LÆS OGSÅ: Var angiveligt hans elskerinde: Nu viser Shakiras eksmand ny kæreste frem

Det har hun ifølge mediet New York Post sagt i sin nye dokumentar, der har fået titlen ‘Pamela, a Love Story’, og kan ses på Netlifx fra den 31. januar.

Her siger hun også, at Stallone også mente, at det faktisk var et ganske godt tilbud, han havde givet hende, da hun ikke ville kunne få bedre.

“Han sagde: ‘Det er det bedste tilbud, du får, skat. Du er i Hollywood nu’,” siger hun i sin dokumentar.

Til trods for, at den kendte skuespiller altså mente, at det var et godt tilbud, han havde givet hende, valgte hun at sige nej. Hun var nemlig ikke interesseret i andet end kærlighed.

Nu har det dog vist sig, at der ikke helt er enighed om, hvorvidt det nogensinde er blevet sagt. I hvert fald har Stallone via en talsmand nægtet at have sagt det.

“Udtalelsen fra Pamela Anderson, der omhandler min klient, er falsk og fabrikeret,« lyder det fra en talsmand fra Sylvester Stallone ifølge New York Post.

LÆS OGSÅ: Seks måneder efter hendes død: Nu taler Anne Heches 14-årige søn

“Mr. Stallone slår fast, at han aldrig har foreslået det, der er blevet udtalt.”