Der er gået over seks måneder siden, at Anne Heche mistede sit liv i en tragisk ulykke. Nu har hendes yngste søn for første gang valgt at udtale sig efter ulykken.

For første gang i de seks måneder, der er gået siden Anne Heche gik bort, har hendes yngste søn, Atlas, nu valgt at tale ud.

LÆS OGSÅ: Efter næsten 20 år: Kendt band går i opløsning

Det har den 14-årige dreng valgt at gøre i forbindelse med en længere artikel, der handler om hendes bog ‘Call Me Anne’, der er på hylderne nu.

“Min mor var den klogeste person, jeg nogensinde har kendt,” sagde Atlas til mediet Los Angeles Inquisitor.

“Hun vidste altid, hvordan hun skulle løse et problem eller hjælpe en ven. Hun vidste altid, hvad der var det rigtige at gøre. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor taknemmelig jeg er, eller hvor meget jeg savner hende.”

Atlas’ far, James Tupper, som spillede sammen med Anne Heche i tv-serien ‘Men in Trees’, har også delt en udtalelse med mediet, hvor han hylder den afdøde skuespiller.

“Anne og jeg var sammen i mere end et årti. Vi har en smuk søn sammen, og i den tid var hun selve definitionen af lys i vores liv, som altid bragte sjov, kærlighed og energi. Hun vil altid blive husket i vores hjerter og sind,” lød det fra ham.

Heche gik bort i en tragisk bilulykke i august sidste år. Hun blev kort tid efter bragt på et hospital i Los Angeles i kritisk tilstand, men hun kom aldrig til bevidsthed igen.

LÆS OGSÅ: Nu sker det endelig: Film om Michael Jackson på vej

Ifølge TMZ pådrog hun sig en alvorlig hjerneskade i forbindelse med ulykken, hvilket var forårsaget af, at hun havde iltmangel i hjernen.