Det kendte band, der blev stiftet for næsten 20 år siden, er gået i opløsning.

Hvis du er stor fan af bandet Panic! at the Disco, bliver du skuffet. Det kendte rockband, der stammer fra Las Vegas, er nemlig gået i opløsning efter næsten 20 år sammen.

LÆS OGSÅ: Pete Davidson færdig med Kim Kardashian: Nu er de væk

Det er en beslutning, der er blevet truffet, fordi forsanger Brendon Urie venter sit første barn. I stedet for at bruge sin tid på at lave musik, vil han nu bruge sin tid sammen med sin kone og barn.

Urie har bekræftet, at bandet går i opløsning med et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han også løfter sløret for, at han og hans kone, Sarah Urie, venter barn.

“Det har været en fantastisk rejse. Men nogle gange skal en rejse slutte, før en ny kan begynde,” skriver den 35-årige sanger blandt andet.

Sangeren, der stiftede bande i 2004 med sine venner Ryan Ross, Spencer Smith og Brent Wilson, skriver også, at han og hans kone ‘forventer en baby meget snart’, og at de ‘ser frem til det næste eventyr sammen’.

“Når det er sagt, vil jeg afslutte dette kapitel af mit liv og rette mit fokus og min energi mod min familie, og det betyder at Panic! At The Disco ikke længere vil eksistere,” lyder det.

LÆS OGSÅ: Travis Barker overrasker med bizar tatovering af Kourtney Kardashian

“Uanset om du har været her siden begyndelsen eller du lige har fundet os, har det været en fornøjelse,” runder han af.