Blink-182-stjernen Travis Barker, der danner par med Kourtney Kardashian, har fået en ny tatovering, der er dedikeret til sin kone.

Det er svært at benægte, at Travis Barker har flere tatoveringer end den gennemsnitlige person. Alligevel lægger han sig fortsat under nålen i ny og næ.

LÆS OGSÅ: Ghislaine Maxwell forsvarer prins Andrew: Det er falsk

Det har han for nylig valgt at gøre igen, da han har fået lavet en ny tatovering på sit lår, der ifølge Page Six ser ud til at være hans kones øjne.

Foto: Instagram

Den kendte trommeslager har selv vist den nye tatovering frem, hvilket han har gjort på det sociale medie Instagram, hvor han har delt et opslag med en række billeder.

Et af de billeder, der er blevet delt, viser ham uden trøje. På samme billede løfter han også en smule op i sine shorts, så man kan se den nye tatovering.

Hertil har han også delt et billede, der viser tatoveringen tættere på. Her kan man tydeligt se, at det ikke er en helt lille tatovering, han har valgt at få lavet.

Det er ikke første gang, at Barker har fået lavet en tatovering, der har med sin kone at gøre. Faktisk har parret afsløret, at han har fået lavet flere tatoveringer, hvoraf en af dem endda er med Kourtneys håndskrift.

LÆS OGSÅ: Jeremy Renner taler ud efter ulykke: Så slemt står det til

Med mængden af tatoveringer, han har på sin krop i forvejen, vil en til eller fra da heller ikke gøre den store forskel. Og intet tyder på, at han er færdig med at lade sig tatovere.