Ghislaine Maxwell blev kendt i hele verden, da det kom frem, at hun havde spillet en stor rolle i den meget omtalte Jeffrey Epstein-sag.

Der er ikke nogen chance for, at Ghislaine Maxwell kommer til at opleve følelsen af frihed i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwins kone med følelsesladet bøn

Hun er nemlig blevet idømt 20 år bag tremmer og en bøde på 750.000 dollars, hvilket svarer til ca. 5,3 mio. kr. Det er en straf, hun er blevet idømt for sexhandel med mindreårige.

At man er dømt for sådanne ting, er ikke just noget, der er med til at styrke ens troværdighed. Det ændrer dog ikke på, at hun nu forsøger at skabe tvivl om, hvad britiske prins Andrews rolle i Jeffrey Espstein-sagen var.

Det sker i et nyt interview, der er blevet optaget i det fængsel, hvor hun afsoner sin straf på 20 år. Ifølge flere medier, herunder The Independent og The Guardian, siger hun i dette interview, at det omstridte billede af prins Andrew og Virginia Giuffre er falsk.

“Det er falsk. Jeg tror ikke ét sekund på, at billedet er ægte,« lyder det fra Ghislaine Maxwell i det nye interview, hvilket hun følger op med:

“Der har aldrig været en original, og der findes intet fotografi. Jeg har aldrig set andet end en fotokopi.”

LÆS OGSÅ: Jeremy Renner taler ud efter ulykke: Så slemt står det til

Det omtalte billede spillede en stor rolle i sagen mellem prins Andrew og Virginia Giuffre, som endte med et forlig, hvor prins Andrew angiveligt betalte et enormt beløb til Giuffre.