Hilaria Baldwin, der er skuespiller Alec Baldwins kone, har en med klar bøn til de pressefolk, der nærmest camperer foran deres hjem.

Det er ikke en nem situation, som familie Baldwin står i for tiden. Det skyldes, at Alec Baldwin står over for meget alvorlige anklager, da han er blevet tiltalt for uagtsomt manddrab.

LÆS OGSÅ: Har kørt i 14 år: Nu stopper hitserie

Det er han blevet i kølvandet på den ulykke, der fandt sted under optagelserne til filmen ‘Rust’ i oktober 2021, som kostede filmfotograf Halyna Hutchins.

Det faktum, at det for nylig kom frem, at der vil blive rejst tiltale mod Baldwin for uagtsomt manddrab, har medført, at ikke blot han, men også hans familie er kommet i pressens søgelys.

Op til flere medier og paparazzier har forsøgt at få hans kone, Hilaria Baldwin, i tale, men hidtil har hun ikke ønsket at udtale sig om sagen. Det skriver Ekstra Bladet.

Nu har hun valgt at tage bladet fra munden, men det har ikke været for at kommentere på sagen. Derimod har det været for at bede pressen om at lade hende og deres børn være i fred.

“Jeg vil have, at I skal vide, at vi har syv børn. Vær sød at lade min familie være i fred. Lad mine børn være. De spørger mig, hvad I laver. Det er svært for mig at sige,” sagde hun til den fremmødte presse, og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin risikerer tiltale for uagtsomt manddrab

“Please, lad os være. Jeg kommer ikke til at sige noget,” sagde en følelsesladet Hilaria Baldwin også.