Skuespiller Alec Baldwin reagerer på, at anklagemyndigheden i New Mexico har besluttet at rejse tiltale mod ham.

Sagen om skudepisoden under optagelserne til filmen ‘Rust’ er ikke overstået endnu. Tværtimod kan skuespiller Alec Baldwin se frem til en retssag.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez gør det igen: Viser kroppen frem i en helt gennemsigtig kjole

Episoden, hvor en pistol gik af ved et uheld, kostede filmfotograf Halyna Hutchins livet, hvilket nu har medført, at Alec Baldwin officielt bliver tiltalt.

Torsdag aften kom det nemlig frem, at anklagemyndigheden i New Mexico planlægger at rejse tiltale mod den kendte skuespiller. Og Alec Baldwin har været hurtig til at reagere på tiltalen.

Det sker via hans advokat, Luke Nikas, der fortæller, at Baldwin-lejren anser det som værende det justitsmord.

“Denne beslutning fordrejer fokus på Halyna Hutchins’ tragiske død og repræsenterer et skrækkeligt justitsmord. Hr. Baldwin havde ingen grund til at tro, at der var ægte ammunition i revolveren – eller noget sted på settet,” sagde Luke Nikas ifølge TMZ.

Samtidig blev det også påpeget, at de har planer om at kæmpe mod tiltalen, og at de føler sig overbevist om, at de kommer til at vinde.

“Han har lænet sig op ad de professionelle, han samarbejdede med, som forsikrede ham om, at våbenet ikke var skarpladt. Vi vil kæmpe mod denne tiltale, og vi vil vinde,” lød det.

Selvom Baldwin mener, at det ikke er korrekt, at der skal rejses tiltale, ser de efterladte til Hutchins anderledes på det. Det samme gør sig gældende for tiltalen mod våbenspecialist Hannah Gutierrez-Reed.

De efterladte har nemlig takket myndighederne i New Mexico for at have rejst tiltale, og gjort det klart, at de støtter op omkring det.

Tidligere har Hutchins’ efterladte mand sagsøgt Baldwin, men trak sidenhen sit søgsmål tilbage. Det skyldes, at der blev indgået et forlig, der bl.a. betød, at han skulle være producent på filmen.

LÆS OGSÅ: Kendt realitystjerne køber dyrt smykke båret af prinsesse Diana

Om det faktum, at der nu er rejst tiltale mod Baldwin, kommer til at få betydning for dette, er der endnu intet blevet meldt ud om.