Det er ikke hvem som helst, der for nylig har brugt et millionbeløb på at købe et smykke, der tidligere har været båret af prinsesse Diana.

Et smykke ved navn Attallah Cross, der har været båret af prinsesse Diana, er for nylig blevet solgt for et stort beløb.

LÆS OGSÅ: Channing Tatum afslører: Derfor gik vi fra hinanden

Nu har det vist sig, at det ikke er hvem som helst, der er køber af dette smykke. Faktisk er det den kendte realitystjerne Kim Kardashian, der har købt smykket Attallah Cross.

Ifølge Ritzau er der tale om et helt særligt smykke, som flere gange har været båret af den afdøde prinsesse Diana.

Det er auktionshuset Sotheby’s, der har oplyst, at det er Kim Kardashian, der er køber af smykket.

Som navnet også antyder, at der er tale om et smykke, der forestiller et kors. Derudover er det blevet besat med ametyster og diamanter. Smykket blev lavet af den juveler Garrard tilbage i 1920’erne.

Det var ikke helt billigt for den kendte realitystjerne at få fingrene i dette smykke. Hun måtte nemlig slippe 163.000 pund, hvilket svarer til godt og vel 1,4 millioner danske kroner.

Det var da heller ikke forventet, at det eksklusive smykke ville indbringe et beløb i denne størrelsesorden. Faktisk endte smykket med at indbringe et beløb, der var mere end dobbelt så højt, som det beløb, der blev sat som minimumspris.

Sotheby’s har ifølge Ritzau bekræftet, at det var Kim Kardashian, der via en repræsentant købte smykket, som blandt andet blev båret af prinsesse Diana ved en velgørenhedsgalla i 1987.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson med Tommy Lee-afsløring: Det knuste mig

“Smykker ejet eller båret af den afdøde prinsesse Diana kommer meget sjældent på markedet, især et stykke som Attallah Cross, der er så farverigt, dristig og genkendeligt,” lød det ifølge Ritzau fra Kristian Spofforth, der er talsmand for Sotheby’s, forud for auktionen.