Den kendte skuespiller pådrog sig alvorlige kvæstelser, da han blev kørt over af en tonstung sneplov.

Nytårsdag var skuespiller Jeremy Renner ude for en alvorlig ulykke, da han blev kørt over af en seks ton tung sneplov kørte ham over.

LÆS OGSÅ: Har kørt i 14 år: Nu stopper hitserie

Det medførte, at han måtte flyves på hospitalet med helikopter, hvor han blev opereret. Nu har han selv afsløret, at det stod slemt til efter ulykken.

I et opslag på det sociale medie Twitter skriver han, at han brækkede over 30 knogler i forbindelse med ulykken, der gav ham noget nær den værste start på det nye år.

“Jeg vil gerne takke alle for deres beskeder og betænksomhed,” starter han med at skrive i sit opslag på det sociale medie.

“De over 30 knogler vil hele, vokse sig stærkere, ligesom kærligheden og båndet med familie og venner.”

Tidligere har en repræsentant for Jeremy Renner udtalt, at Renner måtte igennem en større operation, og at han var i kritisk, men stabil tilstand efter ulykken.

Dette skyldes blandt andet, at han havde pådraget sig alvorlige kvæstelser i brystet samt flere ortopædiske skader.

Sheriffen i Washoe County i den amerikanske delstat Nevada, hvor den voldsomme ulykke fandt sted, har afsløret, at Jeremy Renner havde brugt sneploven til at grave sin bil fri af sneen, da den pludselig var begyndt at køre af sig selv.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt: Andrew Tate bliver ikke løsladt

Den kendte skuespiller nåede ikke at registrere dette, før det var for sendt, hvorfor den seks tog tunge sneplov desværre endte med at køre ham over.