Hvis alt går efter planen, vil filmen have premiere næste år.

Selvom popkongen Michael Jackson gik bort for snart 15 år siden, så har han stadig en enorm fanskarre verden over.

Og nu er der er altså godt nyt til alle dem, for der er en ny film på vej om den afdøde verdensstjerne.

Det skriver The Sun.

Michael Jacksons tidligere forlystelsespark, Neverland, er i den forbindelse blevet vækket til live igen i forbindelse med indspilningen af filmen, der skildrer livet af den afdøde popkonge.

Portene til Neverland Ranch tilbage i 2009. Foto: Wikimedia Commons

Læs også: Sussi i problemer: Nu er det sket igen

Parkens forlystelser er blevet frisket op med ny maling, og det omkringliggende grønne landskab er blevet genskabt. Optagelserne til filmen “Michael”, hvor Jacksons 27-årige nevø, Jaafar, portrætterer ham, er i fuld gang, og filmen forventes at have premiere næste år.

Ranchen, beliggende i Santa Barbara, Californien, og opkaldt efter Peter Pans fantasiø, blev forladt af Jackson i 2005 efter hans frikendelse for anklager om børnemisbrug.

Neverland tilbage i 2008. Foto: Wikimedia Commons

Læs også: Lisbet Dahl bryder tabu: Har gjort en kæmpe forskel for hende

I 2020 købte den amerikanske milliardær Ron Burkle ejendommen for næsten 18 millioner britiske pund. En talsperson, der tidligere har rådgivet Jackson økonomisk, fortalte til The New York Times, at Burkle betragtede købet som en investering.

Selvom der var spekulationer om, at Neverland kunne blive et mindested som Elvis Presleys Graceland, blev ejendommen sat til salg i 2016.