Nu langes der ud efter Harry og Meghan.

Prins Harry og Meghan Markle møder i øjebikket kritik fra offentligheden, for at have lanceret nye forretningsprojekter på et tidspunkt, hvor andre medlemmer af det britiske kongehus, herunder Kong Charles og Prinsesse Kate Middleton, også kendt som Catherine, hertuginde af Cambridge, kæmper med alvorlige helbredsmæssige udfordringer.

Det skriver Live Mint.

Lizzie Cundy, en tidligere ven af Meghan Markle og nuværende royal ekspert, har også offentligt kritiseret parrets timing.

Læs også: ‘Løvens Hule’-stjerne med vild afsløring: Sammen med Kardashian-medlem

I et interview med GBN America betegnede hun deres nylige initiativer, herunder en serie på Netflix og produktion af jordbærmarmelade, som ude af trit med offentligheden og “ufølsomme”.

Hun påpegede, at disse projekter ikke appellerer til den gennemsnitlige borger, især i en tid, hvor der er større bekymringer indenfor kongefamilien.

Cundy var også særlig kritisk over for Meghan Markle, som hun mener bør gøre bod på sin opførsel over for Kate Middleton. Hun kritiserede også Markles nye brand ‘American Riviera Orchard’, som hun kaldte for “kunstigt” og “uægte”, og antydede, at den britiske offentlighed er træt af Markle.

Meghan Markle har tidligere været udsat for beskyldninger om racisme fra visse dele af det kongelige samfund og offentligheden, hvilket hun og Prins Harry har adresseret som en faktor i deres beslutning om at træde tilbage fra deres royale pligter og flytte til Californien.

Læs også: Har du bemærket det i ‘Badehotellet’? De er far og datter i virkeligheden

I 2021 delte Meghan Markle åbenhjertigt om de udfordringer, hun stod over for inden for kongefamilien, herunder manglende støtte under hendes mentale krise og bekymringer om deres ufødte søns hudfarve.

AFP rapporterede for nylig, at parret snart vil lancere to dokumentarserier på Netflix. Det ene program vil fokusere på livsstilstemaer som madlavning og havearbejde, mens det andet vil omhandle US Open Polo Championship.

Desuden er det kommet frem, at Prins Harry har sikret, at deres børn, Archie og Lilibet, bliver holdt ude af offentlighedens søgelys i de kommende produktioner, hvilket viser en fortsat forsigtighed med deres offentlige eksponering.

Parrets aftale med Netflix, som blev indgået i 2020 samme år som de forlod det britiske monarki, omfatter flere projekter, hvilket markerer en ny fase i deres liv i USA.