Hvis du undrede dig over at se skuespiller Pernille Højmark to gange på skærmen i det seneste afsnit af ‘Forræder’ på TV 2, er der en god forklaring. Det var ikke et spørgelsessyn, men derimod en fejl i klipningen, der forårsagede den dobbelte optræden.

Det skriver TV 2.

Læs også: Langer ud efter Harry og Meghan: ‘Ufølsomme’

I scenen sidder Pernille Højmark i en lænestol og går samtidig ind ad en dør, hvilket naturligvis skabte forvirring blandt seerne. Thomas Richardt Strøbech, redaktør på programmet, bekræfter over for TV 2, at det skyldes en fejl i redigeringsprocessen.

Han forklarer, at en kameramand ved et uheld var kommet med i billedet, og i forsøget på at skjule dette skete der en fejl, så Højmark optrådte to gange.

Læs også: Har du bemærket det i ‘Badehotellet’? De er far og datter i virkeligheden

“Det kunne man have gjort på flere måder, men her er der simpelthen sket en beklagelig og meget uheldig fejl i klipningen, hvor Pernille Højmark kommer til at optræde to gange i samme billede,” lyder det fra Thomas Richardt Strøbech.

TV 2 har udtrykt beklagelse over fejlen og har rettet versionen, der er tilgængelig på TV 2 PLAY, så lignende fejl ikke gentager sig.

‘Forræder’ kan ses hver fredag kl. 20 på TV 2, eller man kan streame episoderne fra om morgenen på TV 2 Play.