Amalie Dollerup fik et stort ønske opfyldt, da

Det er de færreste danskere, der ikke har stiftet bekendtskab med Amanda fra ‘Badehotellet’. Den danske serie har været en af de største succeser på den danske sendeflade det seneste årti.

Derfor er det naturligvis også en rolle, som skuespiller Amalie Dollerup er rigtig glad for, at hun fik muligheden for at spille.

Læs også: Kongehuset bekræfter: Vil blive offentliggjort i dag

I dag kan hun kun se tilbage på tiden med ‘Badehotellet’, da det er blevet bekræftet, at den tiende sæson var den sidste. Selvom det naturligvis er til stor ærgrelse for de mange seere, har det givet skuespillerne mulighed for at prøve andre projekter.

Selvom det er slut med at indtage rollen som Amanda, så har Amalie Dollerup ikke helt sagt farvel til karakteren. Det skyldes, at hun har fået lov til at arve et helt særligt stykke tøj fra Amanda, som blev brugt i TV 2-serien.

Til BILLED-BLADET fortæller Amalie Dollerup, at det faktisk er hende selv, der var meget ivrig efter at få det særlige stykke tøj med hjem. Hun havde nemlig forelsket sig i en bestemt buksedragt, som hun heldigvis fik lov til at tage med hjem.

Læs også: Store konsekvenser: ‘Årgang 0’-stjerne taler ud om vold i barndomshjemmet

“Jeg har i mange år sagt til kostumechefen Margre­the, at der var en bestemt buksedragt, jeg gerne ville have med hjem, når det hele sluttede. Og den har jeg fået,” siger hun.

Helt konkret er der tale om en buksedragt, der blev båret af Amanda (eller Amalie Dollerup, om man vil) i sæson 8. Det er en buksedragt, som er meget iøjnefaldende, da den har pufærmer og er lilla, som det også er tilfældet for meget andet af Amandas tøj.

Ifølge BILLED-BLADET er buksedragten dog ikke alt, som Amalie Dollerup har fået, som kan minde hende om det årti, hvor hun var en del af ‘Badehotellet’.

Da hun blev forlovet med skuespiller Andreas Jebro, fik hun nemlig også lov til at få Amandas forlovelsesring, hvilket kun er med til at gøre den endnu mere speciel.

Amalie Dollerup og Andreas Jebro blev gift i 2017. Siden da har de udvidet familien, da de også er blevet forældre til deres søn August.