DJ Martin Jensen har uden offentlig opmærksomhed sagt ja til sin partner, Manal Naffah, under en ceremoni i Bryllupssalen på Københavns Rådhus denne lørdag.

Billeder og videoer fra begivenheden blev delt på Instagram af både den tidligere “X Factor”-dommer og gæsterne. I en af videoerne ses Martin Jensen gå på knæ for sin brud.

Det skriver HER & NU.

Læs også: Uventet drejning: Emil Midé Erichsen deler opdatering fra hospitalet

Efter vielsen delte Martin Jensen en kort udtalelse med Ekstra Bladet: “Vi er meget glade og er allerede på vej på bryllupsrejse. Jeg ønsker ikke at kommentere yderligere, da jeg ser frem til at tilbringe de kommende dage med fuldt fokus på min kone.”

Ifølge HER&NU arbejder Manal Naffah som statautoriseret revisor hos Deloitte, og hun har ikke tidligere været offentligt kendt som Martins kæreste.

Dette er Martin Jensens andet ægteskab. Han blev gift første gang som 23-årig med sin ungdomskæreste, som han havde været sammen med i otte år, men ægteskabet varede kun et år.

Martin Jensen har også en datter, Sofie, som han fik med en anden kvinde, da han var 18 år gammel. I januar 2021 offentliggjorde han, at han havde friet til Natasha Samsara Thompson fra Irland, men forholdet sluttede senere samme år efter fire år sammen.

Læs også: Rygterne tager til: Nu bryder Janni Ree tavsheden

Martin Jensen var dommer i X Factor to sæsoner i træk. Det var i 2021 og 2022.

Men det er bestemt ikke sin tid som dommer i talentprogrammet, som Martin Jensen er mest kendt for.

Efter udgivelsen af sine første to singler oplevede Jensen markant succes med de næste tre udgivelser: “Miracles”, der blev lanceret i slutningen af 2015, og “All I Wanna Do” samt “Solo Dance”, som begge kom ud i 2016.

Han har efterfølgende samarbejdet med internationalt berømte kunstnere som Ed Sheeran, Cardi B, Katy Perry, Jason Derulo og James Arthur. I 2016 blev han placeret som nummer 82 på DJ Magazines top 100 liste over verdens bedste DJ’s.