Meghan er ifølge kilder tæt på parret, ikke specielt støttende omkring Harrys forsøg på at genopbygge forholdet til William og Kate.

Ifølge en kilde tæt på Harry og Meghan, er Meghan bekymret for, at Prins Harry kan blive såret af på forholdet til sin bror, Prins William. Meghan ser Harrys ønske om at genopbygge broderskabet som naivt og frygter, at William vil udnytte hans gode vilje.

Læs også: ‘Badehotellet’-stjerne kan juble: Scorer kvart million

Efter at have forladt det kongelige liv og flyttet til USA i 2020, har hertugen og hertuginden af Sussex været på afstand af det kongelige familie. Men efter at Kong Charles og Prinsesse Kate blev diagnosticeret med kræft, har Harry udtrykt et ønske om at forbedre relationerne inden for familien.

En insider har dog afsløret over for OK!, at Meghan er skeptisk over for Harrys forsøg og anser det for en fejltagelse, der potentielt kan føre til personlig smerte for Harry.

“Meghan ville ikke have noget imod aldrig at se William og Kate igen, og hun er sig bevidst, at hendes børn ikke har et forhold til George, Charlotte og Louis… Men hun ved, at Harry inderst inde ønsker at reparere forholdet, især efter nyhederne om Kates sygdom har motiveret ham endnu mere,” siger kilden.

Læs også: Dennis Knudsen afslører: Vil ændre markant udseende

Meghan er bange for, at Harry vil blive ydmyget endnu en gang og er bekymret for, at hun mister grebet om situationen, da hun føler, at hun generelt træffer mere rationelle beslutninger uden at lade følelserne styre.

“Meghan står over for en umulig kamp med Harrys forsøg på at udjævne konflikterne med Kate og William, og hun mener, det er en stor fejl. Selvom hun sympatiserer med Kate og det, hun går igennem, mener hun ikke, det ændrer på det overordnede billede,” lyder det fra kilden.