En helt ny film vil snart se dagens lys. Der er nemlig en film på vej om Michael Jackson, der får titlen ‘Michael’.

Det er intet nyt, at der bliver lavet film om afdøde musikikoner. Det er der allerede blevet set flere eksempler på. Blandt andet er der blevet lavet film om både Elvis og Whitney Houston.

LÆS OGSÅ: Afdød vens mor kommer med følelsesladet afsløring om Ed Sheeran

Og nu er en helt ny film på vej. Denne gang er der tale om en film, der kommer til at handle om Michael Jackson, der i mange år har været kendt som ‘Kongen af Pop’.

Det skriver det amerikanske Deadline.

Mediet kan også afsløre, at det er et stærkt hold, der står bag den nye film. Blandt andet vil manuskriptet blive skrevet af John Logan, der er manden bag film som ‘Gladiator’, som endte med at indbringe ham en Oscar-nominering.

Logan kommer til at få selskab af en række andre prominente navne. Det lyder nemlig, at det vil være Antoine Fuqua, der skal instruere.

Ikke nok med det, så er det Oscar-vinder Graham King, der kommer til at fungere som producer på den nye film. Det vidner klart og tydeligt om, at det er erfarne kræfter, der kommer til at stå bag filmen.

Det er endnu ikke kommet frem, hvem der får æren af at spille Michael Jackson, men det må formodes, at der skal flere skuespillere til.

Det skyldes, at der er kilder tæt på den nye film, der kan afsløre, at den nye film vil berøre ikonets karriere, men også hans barske barndom og de beskyldninger om pædofili, der blev fremsat mod ham.

LÆS OGSÅ: Kendt realitystjerne køber dyrt smykke båret af prinsesse Diana

Deadline skriver også, at det er forventet, at der vil blive taget hul på optagelserne til filmen allerede i løbet af i år.