En dansk by kan se frem til at få besøg af den kendte Hollywood-stjernen Kiefer Sutherland, da han gæster byen om cirka et halvt år.

Hvis du går en tur gennem gågaden i Aabenraa den 14. juli 2023, er der en chance for, at du støder på Hollywood-stjernen Kiefer Sutherland.

Det skyldes, at han lægger vejen forbi Eventpladsen hos Arena Aabenraa til sommer, hvor han skal give koncert.

Sutherland er især kendt for sin rolle som Jack Bauer i hitserien ’24 timer’, men han har også haft roller i en lang række andre tv-serier og film, hvilket bl.a. gælder ‘Young Guns’, ‘Taking Lives’, ‘A Time to Kill’ og ‘Et spørgsmål om ære’.

For nylig har han også været aktuel i Netflix-serien ‘Designated Survivor’, som har vist sig at være et stort hit.

Han gør sig dog ikke blot som skuespiller. Han har også ganske godt gang i sin karriere som musiker, hvilket er en del af hans karriere, der blev startet ved lidt af et tilfælde for otte år siden.

Tilbage i 2015 valgte han at spille to numre, han havde skrevet, for sin ven Jude Cole. Det viste sig, at hans ven var stor fan af, hvad han havde hørt, og opfordrede derfor Kiefer Sutherland til at tage ud og spille musikken.

Det medførte, at han drog ud på en turné i USA, hvor han besøgte en række mindre spillesteder og barer rundt omkring i landet – og til sommer kan du opleve ham i Aabenraa.