Tirsdag blev det slået fast af en spansk domstol, at Shakira skal for retten. Det skal hun, da hun i mange år har ligget i kamp med de spanske skattemyndigheder.

De spanske skattemyndigheder har anklaget den kendte sangerinde, hvis borgerlige navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, for skattesvindel for intet mindre end 108 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: 33-årig Netflix-skuespiller død efter faldulykke

Dette har den kendte sangerinde dog nægtet, hvilket har medført, at sagen nu skal prøves ved en domstol i Barcelona, skriver nyhedsbureauet Reuters, der har set retsakterne i sagen.

Tidligere har Shakira fået mulighed for at indgå et forlig i sagen. Det har hun dog afvist, hvilket nu har ført til, at sagen er endt i retten. Det vides dog ikke, hvornår hun skal møde op, da der endnu ikke er fastsat en retsdato.

Ender hun med at blive kendt skyldig, kan hun se frem til at skulle tilbringe rigtig mange år bag tremmer. Ifølge Reuters sigter anklagemyndigheden nemlig efter otte års fængsel.

Ikke nok med det, så står hun også til at blive idømt en bøde på mere end 167 millioner danske kroner for manglende betaling af indtægts- og ejendomsskat, hvis hun bliver kendt skyldig.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow fejrer fødselsdag: Smider alt tøjet

Popstjernen mener dog ikke, at der er hold i anklagerne. Hun holder fast i, at hun er uskyldig, og at hun derfor ikke skylder de spanske skattemyndigheder en eneste krone.