Skuespilleren pådrog sig skader efter en faldulykke, som endte med at koste ham livet. Han blev 33 år.

Den canadiske skuespiller Robert Cormier er død. Han er blandt andet kendt fra serier som ‘Heartland’ og ‘American Gods’ samt Netflix-serien ‘Slasher’.

LÆS OGSÅ: James Earl Jones trækker sig: Slut med Darth Vader

Mediet The Hollywood Reporter oplyser, at han blot blev 33 år gammel, og at han døde på et hospital i Ontario i Canada fredag.

Han var blevet indlagt på hospitalet i Ontario, fordi han havde pådraget sig skader efter en faldulykke. Disse skader endte med at koste ham livet.

The Hollywood Reporter har været i kontakt med Robert Cormiers søster, Stephanie, der har bekræftet, at han er afgået ved døden.

Robert Cormier har ikke haft store roller, men var stort set kun lige begyndt på sin karriere som skuespiller. En af hans mest markante roller, var som Kit Jennings i den tredje sæson af Netflix-serien ‘Slasher’.

Tidligere har han læst økonomi og haft job som bartender, men de sidste år besluttede han sig for at gøre alt, hvad kan kunne, for at slå igennem som skuespiller.

“Robert var atlet, skuespiller og en fantastisk bror. Hans passion var at hjælpe andre og altid at stræbe efter mere. Han elskede filmaftener med sin familie og så meget op til sin far. Han gjorde indtryk på mange mennesker gennem sit liv, om det var familie, holdkammerater eller venner,” lyder det i en meddelelse fra hans familie.

“Robs minde vil leve videre gennem hans passion for kunst og film såvel som gennem hans tre søstre, der betød alt for ham,” fortsætter meddelelsen.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin takker sin familie: I har holdt mig i live

Robert Cormier havde hverken kone eller børn, men han efterlader sig sine forældre, sine tre søstre samt en bedstemor.