Den kendte skuespillerinde er fyldt 50 år. Det har hun valgt at fejre på helt særlig manér. Det har hun nemlig gjort, ved at smide alt tøjet.

Der er mange måder at fejre, at man er blevet 50 år på. Det er dog de færreste, der vælger at fejre det på samme vis, som den kendte skuespillerinde Gwyneth Paltrow har valgt at gøre.

LÆS OGSÅ: Nu afviser han: Jeg dater ikke Khloé Kardashian

For at markere, at hun er rundet 50 år, har hun nemlig valgt at dele et billede på Instagram, hvor hun ikke har overladt det store til fantasien. På dette billede har hun nemlig ikke en trevl på kroppen.

Ikke nok med, at hun har valgt at smide alt tøjet, så har hun også fået lakeret en stor del af sin krop guld. Om der er en særlig grund til, at det netop er guld, der er blevet valgt, vides dog ikke.

Én ting er dog sikkert, og det er, at det er et billede, der er blevet taget rigtig godt imod af hendes mere end otte millioner følgere.

Siden det blev delt i går, har billedet nemlig fået mere end 560.000 likes. Det er en del mere, end hendes seneste billede inden da, hvor hun var iført en bikini. Dette billede har fået cirka 136.000 likes.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin takker sin familie: I har holdt mig i live

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Gwyneth Paltrow ser ud, når hun ikke har en trevl på kroppen, så finder du billedet herunder: