Shakira har sat et voldsomt angreb ind mod sin eksmand i en ny sang, der hitter i en sådan grad, at den har sat rekord på YouTube.

Alt tyder på, at bruddet mellem Shakira og Gerard Piqué har været en rodet affære. I hvert fald er den 45-årige sangerinde rasende på sin eksmand, hvilket hun udtrykker i en ny sang.

LÆS OGSÅ: Shakira er knust: Eksmanden havde affære med ny kæreste

I den nye sang, der er lavet i samarbejde med den argentinske producer Bizarrap, langer hun kraftigt ud efter en unavngiven ekskæreste, som naturligvis må formodes at være Gerard Piqué.

Parret nåede at være sammen i 12 år, inden de gik fra hinanden sidste sommer. Bruddet kom angiveligt i kølvandet på, at den tidligere fodboldspiller blev opdaget i at være sin kone utro.

“En hunulv som mig er ikke til amatører. Jeg var ude af din liga, og derfor er du sammen med en ligesom dig,” lyder det fra Shakira i sangen ifølge B.T.

I dag danner Piqué par med den 23-årige Chia Chia Marti, som siges at være den kvinde, han var Shakira utro med sidste år. Og hun har også fået et par ord med på vejen i sangen.

“Jeg er dobbelt så meget værd som en 22-årig. Du byttede en Ferrari ud med en Twingo (Renault, red.). Du byttede et Rolex ud for et Casio,” synger hun også.

Det er dog ikke alt, hvad hun har at sige i sangen. Hun benytter nemlig også muligheden for at kritisere ham for, at han efterlod hende i et hus ‘med svigermor som nabo’ og ‘med pressen uden for døren’.

LÆS OGSÅ: Gwen Stefani i shitstorm

Ifølge mediet The Guardian blev sangen afspillet mere end 63 millioner gange i løbet af det første døgn. Det har gjort sangen til den mest afspillede latin-song på 24 timer på YouTube.