Shakira er ‘knust’, efter at have fundet ud af, at hendes eksmand, Gerard Piqué, havde en affære med sin nye kæreste.

Shakira siges at være ‘knust’, efter at hendes fans har spottet eksmanden Gerard Piqués nye kæreste, Clara Chia Martia, i baggrunden af et Zoom-interview, som han gav fra hjemmet tilbage i 2021.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwins datter afslører lykkelighed nyhed

Det skriver Page Six.

Interviewet blev optaget i det hjem, som han dengang delte med Shakira. På daværende tidspunkt var de angiveligt ‘lykkeligt sammen’, lyder det fra Page Six, der har talt med en kilde tæt på sangerinden.

Kilden har fortalt til Page Six, at den 45-årige stjerne er ‘knust over at høre, at denne kvinde tydeligt følte sig hjemme i det hus, de delte med deres børn’.

Årsagen til, at Shakira ikke selv befandt sig i hjemmet, da Piqué gav sit interview via Zoom var, at hun var ude at rejse med børnene.

Ifølge kilde var ‘helt bestemt stadig sammen på det tidspunkt’, ligesom kilden har forklaret, at det er ‘knusende for hende at finde ud af, at denne affære havde stået på i meget længere tid, end hun havde forestillet sig’.

Piqué og Shakira delte sidste år den triste nyhed om, at de var blevet skilt efter 11 års forhold. De boede sammen i Barcelona i otte år, men efterfølgende er sangerinden flyttet retur til Miami – og har taget børnene med.

Shakira beskrev bruddet som ‘utrolig vanskeligt’ i oktober 2022, hvor hun blev interviewet af Elle.

LÆS OGSÅ: Courtney Love afslører: Kendt skuespiller fik mig fyret

“Det er svært at tale om det. Især fordi jeg stadig går gennem det, og fordi jeg er i offentlighedens øjne, og fordi det ikke er som en almindelig separation,” sagde hun.