Den kendte sanger Patti LaBelle blev pludselig hevet af scenen, mens publikum kun kunne se forundret med.

Hvad der skulle have været en festlig koncert for både Patti LaBelle og de mange deltagere, endte med at være noget helt andet, da hun gav koncert i Milwaukee i USA.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller død: Blev 92 år

Det endte nemlig med at blive noget mere dramatisk, end de fleste nok havde regnet med, da de valgte at købe en billet til den kendte R&B-sangers koncert.

På de sociale medier er en video gået viralt, der viser, at LaBelle taler lidt med sine fans, da tre vagter pludselig dukker op og fjerne hende fra scenen.

Da hun bliver fjernet fra scenen, er det tydeligt, at hun ikke ved, hvad der foregår. Og det lader hun også publikum få at vide.

“Vent,” kan man høre, at den tydeligt overraskede Patti LaBelle når at råbe, inden hun bliver fjernet, mens de mange deltagere ved koncerten kigger forundret med.

Kort tid efter blev publikum informeret om, hvad der var galt. Det viste sig nemlig, at man var nødt til at udskyde koncerten, da der var blevet fremsat en bombetrussel, som politiet var nødt til at efterforske.

LÆS OGSÅ: Rapperen Russ afviser vildt milliontilbud

Ifølge mediet WTMJ blev alle evakueret fra stedet, men politiets efterforskning viste dog, at der ikke var hold i truslen, da der ikke var tegn på sprængstoffer på eller ved koncertstedet.