Russ har fået et enormt tilbud, som han har valgt at afvise, selvom det kunne have indbragt ham mere end 350 millioner kroner.

Russ ved, hvad han er værd som musiker. Og ifølge hans egne beregninger, bliver det ikke billigt, hvis et pladeselskab skal købe rettighederne til hans musikkatalog.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne bliver hånet efter Twitter-opslag

Ifølge TMZ er den kendte rapper nået frem til, at det vil kræve et ottecifret beløb i dollars, hvis han skal have interesse i at sælge rettighederne til hele sit katalog.

I sin nye sang ‘Too Much’ afslører han, at han valgte at sige nej til et tilbud om at sælge hele sit katalog for 50 millioner dollars. Det er svarende til lidt over 350 millioner danske kroner.

Det skriver mediet TMZ, der også skriver, at han har delt en video på sin TikTok, hvor han antyder, at han ikke er åben for at sælge sit katalog, da det vil svare til at sælge sin sjæl.

Derfor er der ikke noget, der tyder på, at han ender med at sælge rettighederne til sit katalog i den nærmeste fremtid.

Han nævnte ikke, hvem der havde forsøgt at købe rettighederne til hans katalog, men hans seneste label var Columbia Records, som han dog ophævede samarbejdet med for at starte sit eget label tidligere i år.

LÆS OGSÅ: Nye konsekvenser for Kanye West: Bliver frataget titel

Russ har også tidligere langet ud efter andre rappere, for at skrive under på pladeselskaber, da han er overbevist om, at musikere i dag har alle værktøjer, de har brug for, for at kunne gøre det hele selv.