Skuespilleren, der var bedst kendt for sin rolle i den populære tv-serie ‘Parks and Recreation’, er gået bort.

Den kendte skuespiller, der i løbet af sin karriere nåede at spille med i en lang række film og serier, er gået bort.

LÆS OGSÅ: Céline Dion ramt af sjælden sygdom

Til trods for, at hun havde roller i flere film og serier, er det især rollen som Ethel Beavers i serien ‘Parks and Recreation’, der har været med til at gøre Helen Slayton-Hughes kendt.

Ifølge Daily Mail er den amerikanske skuespiller dog gået bort. Hun blev 92 år.

Flere medier har skrevet om hendes dødsfald, hvilket sker på baggrund af et opslag fra Helen Slayton-Hughes’ familie, der er blevet delt på det sociale medie Facebook.

“Til venner og fans af vores elskede Helen. Helen døde i går aftes. Hendes smerte er overstået, men hendes iltre ånd lever videre. Tak for kærlighed og støtten til hende og hendes arbejde,” skriver familien i et opslag, der er blevet delt på Helen Slayton-Hughes’ Facebook-profil.

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om hendes dødsårsag af familien, hvorfor det ikke vides, hvad hun er død af.

Hun fik sit gennembrud i en alder af 50 år, hvor hun fik en rolle i filmen ‘Mafia on the Bounty’. Hertil har hun også haft roller i film som ‘Shoot the Moon’, ‘Good Night, and Good Luck’, ‘Crazy on the Outside’ samt ‘Hesher’.

LÆS OGSÅ: Blev for meget: Kim Kardashian har fået polititilhold

Foruden ‘Parks and Recreation’, har hun også spillet med i tv-serier som ‘New Girl’, ‘Brooklyn Nine-Nine’, ‘Fresh Off the Boat’ og ‘That’s So Raven’.