Robbie Williams har afsløret, at hans 10-årige datter Teddy har samme lidelse, som han selv har. De lider nemlig begge dysleksi.

Britiske Robbie Williams har flere gange udtalt sig om, at han lider af både ord- og talblindhed. Det åbnede han op om for første gang for cirka tre år siden.

LÆS OGSÅ: ‘Superbad’-skuespiller afslører lykkelig nyhed

Dengang forklarede han, at han valgte at fortælle, at han var ramt af både tal- og ordblindhed, da han ønskede at bryde med tabuet om lidelsen, som af mange fejlagtigt bliver forbundet med en lav intelligens.

I et nyt interview har den 48-årige stjerne valgt at afsløre, at han ikke er den eneste i familien Williams, der er ramt af ordblindhed. Det samme gør sig nemlig også gældende for hans 10-årige datter Teddy.

Det skriver det britiske medie Mirror.

I et det nye interview fortæller han også om, at det har haft store konsekvenser for hans datter, at hun er blevet diagnosticeret med ordblindhed. Desværre har det ført til, at hun har mistet en af sine nære venner.

Robbie Williams fortæller, at en af hendes venner ganske enkelt besluttede, at hun ikke længere ville have noget med Teddy at gøre, efter hun blev erklæret ordblind. Han afslører også, at hun blev knust over det.

Sangstjernen afslører, at han forsøgte at forklare hende, at hun ikke havde gjort noget forkert, og at det var den anden pige, der ikke værdsatte det venskab, de havde.

LÆS OGSÅ: Courtney Love afslører: Kendt skuespiller fik mig fyret

“Jeg forsøgte at forklare hende, at man nogle gange bliver nødt til at give slip på folk. Den her pige satte ikke nok pris på deres venskab,” siger han.