Courtney Love hævder, at hun havde en rolle i en ikonisk film, men det endte med, at Brad Pitt fik hende fyret.

Musiker og skuespiller Courtney Love kunne have haft en ikonisk film på sit CV, hvis hun havde været på bedre fod med Brad Pitt. Hun hævder nemlig, at det er hans skyld, at det ikke er en realitet.

LÆS OGSÅ: Steven Tyler beskyldes for overgreb mod mindreårig

Ifølge den amerikanske stjerne havde hun fået en rolle i filmen ‘Fight Club’, men det blev ikke til noget i sidste ende, fordi instruktør David Fincher fyrede hende, fordi Pitt havde bedt ham om det.

Det påstår hun i en ny episode af podcasten ‘WTF’, skriver mediet People Magazine ifølge SE og HØR.

Den kendte film fik premiere i 1999, og har flere store navne på rollelisten, hvilket omfatter både Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Jared Leto samt Brad Pitt og Edward Norton, der spillede de to hovedroller.

Courtney Love, som ikke blot er kendt som skuespiller og musiker, men også for at være Kurt Cobains enke, kunne også have været på rollelisten, men sådan gik det ikke.

Hun påstår selv, at det oprindeligt var hende, der skulle have spillet rollen som Marla Singer, der i stedet gik til Helena Bonham Carter.

Ligeledes påstår hun, at det hele startede med, at hun var imod, at instruktør Gus Van Sent og Brad Pitt ville lave en film om Kurt Cobain.

Angiveligt gjorde hun dette klart for dem, hvorefter hun senere samme aften blev meddelt, at hun var blevet fyret fra ‘Fight Club’.

Hun påstår, at det i første omgang var Edward Norton, der meddelte hende, at hun ikke skulle være med i filmen alligevel. Senere fik hun det bekræftet af instruktør David Fincher.

Senere blev hun igen kontakt af Brad Pitt, der ønskede at overbevise hende om idéen om at lave en film om Cobain, men på ny afviste hun det.

“Jeg sagde det her til ham: ‘Hvis du ikke forstår mig, så forstår du ikke Kurt, og jeg tror ikke, du forstår mig, Brad’, lyder det fra hende i podcasten.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Nu er rapper far til 12

Her fortæller hun også, at hun havde en frygt for, at Brad Pitt kun ville lave filmen for at tjene penge.