Skuespilleren, der er bedst kendt for sin rolle i filmen ‘Superbad’, har afsløret en lykkelig nyhed.

Skuespiller Christopher Mintz-Plasse har god grund til at smile for tiden. Inden længe kan han nemlig kalde sig selv for en gift mand.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor gør jeg det

Den 33-årige skuespiller, der især er kendt for sin rolle i komediefilmen ‘Superbad’, har været på knæ – og heldigvis valgte hans kæreste gennem fem år, Britt Bowman, at sige ja.

Han har dog ventet med at dele den lykkelige nyhed, hvilket han startede med at gøre på det sociale medie Instagram. Det skriver Page Six.

Den kendte skuespiller gik dog på knæ juleaften, hvorfor det er en uge siden, at han og Britt Bowman officielt blev forlovet.

“Livet er ovre,” har den 33-årige skuespiller skrevet som tekst til et billede af parret, hvor Bowman viser en nydelig ring frem. Teksten er efterfulgt af tre røde hjerter.

Ifølge Page Six valgte han også at dele billedet på sin story på Instagram, hvor han blot skrev: “F**k.”

Dernæst valgte han også at dele nyheden på Twitter, hvor han skrev følgende:

“Jeg har fortalt det på Instagram, så jeg tænker, at jeg må også må fortælle det til mine venner på Twitter. Jeg har gravet min egen grav, men heldigvis kommer jeg til at dele den med min fremtidige kone,” skrev han.

LÆS OGSÅ: Kendt rapper meldt savnet

Den kommende brud delte også et billede af parret, hvor hun blandt andet angav, at datoen for forlovelsen var den 24. december.